| مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيام |
حميرا کاربر چهار ستاره

عضو شده در: 01 Jan 2008 پست: 118
|
تاريخ: چهارشنبه Jan 02, 2008 8:06 am عنوان: اخبار ورزشي 1 |
|
|
26كشتي گير در اردوي تيم ملي كشتي فرنگي هاشم زاده دعوت شداشكاني غايب بزرگ
26كشتي گير به اردوي تيم ملي كشتي فرنگي دعوت شدند.
اردوي تيم ملي كشتي فرنگي براي آماده سازي المپيك از 15 تا 27 دي ماه در خانه كشتي تشكيل مي شود كه سرانجام مسعود هاشم زاده ملي پوش وزن 120 كيلوگرم در مسابقات جهاني باكو به اردو دعوت شد اما همچنان علي اشكاني جايي در ليست كادر فني ندارد.
نفرات دعوت شده به اين شرح هستند:
55كيلوگرم: حميد سوريان (تهران)، ياسين بهرامي پور(كرمانشاه)، محمد فقيري (تهران)، رضا اسدپور (خوزستان)
60كيلوگرم: حميد باوفا (خراسان رضوي)، محمدرضا قضايي (تهران)، ابوذر نورزاد (كرج)، مجيد يعقوبي (خراسان رضوي)
66كيلوگرم: علي محمدي (تهران)، حميد ريحاني (فارس)، ميلاد خسروي (لرستان)
74كيلوگرم: مهدي محمدي(تهران)، مجتبي باباجان زاده (مازندران)، عادل بالي تبار (مازندران)
84كيلوگرم: سامان طهماسبي (كردستان)، طالب نعمت پور (لرستان)، امير علي اكبري (تهران)
96كيلوگرم: قاسم رضايي (مازندران)، عباس نوري(قم)، داوود گيل نيرنگ(مازندران)، محمد قرباني (كرمانشاه)
120كيلوگرم: مسعود هاشم زاده (آذربايجان شرقي)، مهدي شربياني (تهران)، بشير باباجان زاده (مازندران)، پيام زرين پور (فارس)، محسن بشينجي (خراسان رضوي) _________________
" تا چیزی از دست ندهی چیز دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجار همیشگی است" . ارد بزرگ
" چنان باش كه بتواني به هر كس بگوئي مثل من رفتار كن" . كانت |
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
تاريخ: چهارشنبه Jan 02, 2008 8:07 am عنوان: |
|
|
خواندني از ورزش ايران
ايران ميزبان مسابقات بيماران پيوند اعضاي قهرماني آسيا شد
نايب رئيس فدراسيون ورزشي بيماري هاي خاص ايران، از برگزاري مسابقات بيماران پيوند اعضاي قهرماني آسيا در مهرماه سال آتي به ميزباني ايران خبر داد. باقر فاطمي نسب گفت: اين مسابقات در دو بخش مردان و زنان برگزار مي شود و ورزشكاران پيوندي اعضا در رشته هاي پينگ پنگ، شنا، بدمينتون، تيراندازي، تيراندازي با تير و كمان، بولينگ، دوچرخه سواري، اسكواش، دووميداني و پياده روي عمومي، گلف و بدمينتون باهم به رقابت خواهند پرداخت.
مسابقات چوگان جام سرعت پور برگزار مي شود
مسابقات چوگان جام مرحوم سرهنگ سرعت پور در سقف هنديكاپ آزاد روز پنجشنبه برگزار مي شود. اين رقابت ها با حضور 4 تيم 13 دي به ميزباني مجموعه فرهنگي ورزشي چوگان نوروزآباد تهران واقع در جاده قديم كرج برگزار خواهد شد.
بزرگداشت عيد غديرخم در زورخانه باب الحوائج
همزمان با روز سعيد عيد غدير مجلس بزرگداشت جشني در زورخانه باب الحوائج واقع در شهرك وليعصر تهران برگزار شد. در اين مراسم كهن سواران ورزش پهلواني با حركات ورزشي فضاي ملكوتي را ايجاد كردند. در پايان نوجوانان و جوانان باستاني كار به اجراي حركات نمايشي و پهلواني پرداختند كه با جوايزي مورد تقدير قرار گرفتند. _________________
" تا چیزی از دست ندهی چیز دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجار همیشگی است" . ارد بزرگ
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
تاريخ: چهارشنبه Jan 02, 2008 8:07 am عنوان: |
|
|
تيم ملي شطرنج دانشجويان در راه مسابقات جهاني
جدال سخت و نفس گير مهره هاي سياه و سفيد با معرفي اعضاي تيم ملي شطرنج دانشجويان كشورمان خاتمه يافت.
در پايان دومين مرحله از مسابقات انتخابي تيم ملي شطرنج دانشجويان كشورمان كه با حضور 20 شطرنج باز دختر و پسر از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي سراسر كشور برگزار شد، مونا ماهيني، ساره تاجيك، نينا همتي زاده، امير محمد سوزنكار، اميد نوروزي و محسن شعرباف در رقابتي تنگاتنگ با پيروزي بر حريفان خود به همراه شادي پريدر تنها استاد بزرگ بانوان ايران و الشن مرادي ديگر استاد بزرگ شطرنج كشورمان براي عضويت در تيم ملي دانشجويان ايران انتخاب شدند. تيم منتخب دانشجويان ايران اسفند ماه سال جاري جهت حضور در دهمين دوره مسابقات شطرنج قهرماني دانشجويان جهان عازم مسكو خواهد شد. _________________
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
تاريخ: چهارشنبه Jan 02, 2008 8:08 am عنوان: |
|
|
محروميت دوساله براي دوپينگ دو بازيكن ليگ برتري
دو بازيكن از باشگاه هاي مس كرمان و استقلال اهواز به اتهام دوپينگ براي دو سال از حضور در كليه مسابقات فوتبال محروم شدند.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال بر اساس گزارش كميته ضد دوپينگ اين فدراسيون مبني بر استفاده از مواد نيروزا، علي مولايي بازيكن باشگاه مس كرمان و افشين كمايي بازيكن باشگاه استقلال اهواز را به مدت دو سال از حضور در تمام مسابقات رسمي محروم كرد.
اين سومين حكم كميته انضباطي در طول سال جاري است كه در مورد بازيكنان فوتبال براي استفاده از مواد ممنوعه و دوپينگ صادر مي شود. _________________
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
|
|
اعزام داور جودو مورد تأييد نيست
اعزام رضا نصيرنژاد به كلاس هاي بين المللي جودو جهت كسب درجه A داوري مورد تاييد اهالي جودو نيست.
به گزارش خبرگزاري برنا، در خبرها آمده بود كه قرار است رضا نصيرنژاد داور بين المللي كشورمان به نمايندگي از ايران در كلاس هاي بين المللي داوري كه در دو نوبت در كشورهاي جمهوري چك و آذربايجان برگزار مي شود، شركت كند. اين در حالي است كه اعزام نصيرنژاد مورد تاييد اهالي اين رشته نيست، چرا كه هستند افرادي كه حق آنهاست تا راهي اين كلاس ها شوند. داوراني كه كارنامه بهتري نسبت به وي در پرونده داشته و سابقه طولاني تري هم در اين زمينه دارند.
جالب اينجاست كه از آخرين باري كه نصيرنژاد به قضاوت پرداخته است زمان زيادي مي گذرد و در رقابت هاي ليگ هم به قضاوت نمي پردازد.
اما داوران بي ادعا هر هفته در رقابت هاي ليگ به قضاوت مي پردازند بدون اينكه نامي از آنها برده شود. افرادي كه مي توانست نامشان جايگزين نام نصيرنژاد شود.
با توجه به اين شرايط انتظار مي رفت كه محمدرضا مينوكده- رئيس كميته داوران جودو كشورمان- نامزد ديگري را براي حضور در اين كلاس ها انتخاب مي كرد تا اين شبهه بوجود نيايد كه افراد كم نفوذ نمي توانند به درجات بالا راه يابند. _________________
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
|
|
تمرينات تيم ملي با 25 بازيكن آغاز شد
تمرينات تيم ملي فوتبال ايران از ديروز رسماً براي حضور در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني آغاز شد.
پس از انتخاب منصور ابراهيم زاده به عنوان مربي تيم ملي و گزينش بازيكنان، از ساعت 15 ديروز تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني تمريناتش را شروع كرد.
در اين تمرين كه به مدت 90 دقيقه در محل كمپ تيم هاي ملي برگزار شد وحيد طالب لو و مجتبي جباري به دليل همراهي استقلال در اردوي دبي، ابراهيم ميرزاپور به دليل ديدار استيل آذين برابر تراكتورسازي و علي كريمي و جواد كاظميان به دليل همراهي با تيم هاي خود در ليگ هاي قطر و امارات غايب بودند و 25 بازيكن ديگر زير نظر منصور ابراهيم زاده تمرين كردند. اين در حالي است كه حسين كعبي تنها لژيونر تيم ملي بود كه پس از بازگشت از انگليس در تمرين تيم ملي حضور داشت و به همراه ساير بازيكنان به تمرين پرداخت.
ميثاق معمارزاده و سيدمهدي رحمتي دو دروازه بان تيم ملي بودند كه در غياب طالب لو و ميرزاپور زير نظر كريم بوستاني به تمرين پرداختند. _________________
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
تاريخ: چهارشنبه Jan 02, 2008 8:09 am عنوان: |
|
|
توقف استيل آذين مقابل تراكتورسازي در ليگ دسته اول كشور كار بزرگ مس و فولاد در خارج از خانه
هفته نهم مسابقات فوتبال ليگ دسته اول باشگاه هاي ايران عصر ديروز با برگزاري شش ديدار در شهرهاي مختلف كشور پيگيري شد.
در حساس ترين ديدارها و در گروه اول تيم هاي استيل آذين و تراكتورسازي تبريز در ورزشگاه دستگردي تهران به مصاف هم رفتند كه اين بازي پس از 90 دقيقه تلاش به تساوي بدون گل انجاميد. در اين ديدار بازيكنان تيم استيل آذين بخصوص در 30 دقيقه پاياني بازي حملات زيادي را روي دروازه تراكتورسازي تدارك ديدند اما دفاع بسته و منطقي حريف مانع از گلزني تيم ميزبان شد. اين تساوي براي تيم استيل آذين بسيار گران تمام شد، چرا كه آنان مي توانستند با پيروزي در اين ديدار به رده دوم صعود كنند. در اين گروه تيم هاي داماش و تراكتورسازي با 16 و 15 امتياز در رده اول و دوم قرار گرفتند. تيم هاي شهرداري بندرعباس و سرخپوشان با 14 امتياز به خاطر تفاضل گل مكان هاي سوم و چهارم را به خود اختصاص داده اند و تيم استيل آذين با 13 امتياز در رده پنجم قرار دارد.
در گروه دوم هم تيم هاي مس رفسنجان و فولاد خوزستان دست به كار بزرگي زدند و موفق شدند در خارج از خانه به ترتيب تيم هاي شهرداري تبريز و تربيت يزد را شكست دهند تا كماكان با 19 امتياز و به خاطر تفاضل گل رده هاي اول و دوم اين گروه را در اختيار داشته باشند. تيم نساجي هم با دو گل تيم شاهين پارس جنوبي بوشهر را در مازندران از پيش رو برداشت تا با 17 امتياز به رده سوم جدول صعود كند. تيم صنايع اراك هم در تهران با يك گل مغلوب اتكا شد تا شايعه بركناري فراز كمالوند سرمربي صنايع بيش از گذشته قوت بگيرد.
نتايج كامل بازي هاي ديروز به اين شرح است:
گروه اول
¤ مقاومت بسيج فارس 3- شاهين اهواز 1
گل ها: محمد پورمند (29- پنالتي و 84) و محمدصادق احمدي (53) براي مقاومت- حسين چريم (77) براي شاهين
اخراج: مسعود دغاغله (33) از شاهين اهواز
¤ استيل آذين تهران صفر- تراكتورسازي تبريز صفر
گروه دوم
¤ نساجي مازندران 2- شاهين پارس جنوبي صفر
گل ها: فريد يعقوب نيا (6) و هادي خدادادي (49)
¤ اتكا تهران 1- صنايع اراك صفر
گل: علي غفوري (1)
¤ تربيت يزد 1- فولاد خوزستان 2
گل ها: مسلم محمدنژاد (45) براي تربيت يزد- اسماعيل شريفات (4) و بختيار رحماني (74) براي فولاد
¤ سپاهان نوين اصفهان- ماشين سازي تبريز
- اين بازي لغو و به فردا (پنج شنبه) موكول شد.
¤ شهرداري تبريز 1- مس رفسنجان 3
گل ها: وحيد رضايي (80) براي شهرداري- رسول الهي مقدم (7 و 23) و محمد عزيزي (40) براي مس
اخراج: ميلاد داودي (2+90) از مس _________________
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
حميرا کاربر چهار ستاره

|
تاريخ: چهارشنبه Jan 02, 2008 8:09 am عنوان: |
|
|
اخبار كوتاه از فوتبال
قلعه نويي رسما ً سرمربي مس كرمان شد
حميد نيك نفس از توافق كامل با اميرقلعه نويي و انتخاب وي به عنوان سرمربي جديد تيم مس كرمان خبر داد.
مديرعامل باشگاه مس كرمان افزود: قراردادمان با اميرقلعه نويي تا پايان نيم فصل دوم است و پس از آن براي ادامه همكاري با اين مربي مذاكره خواهيم كرد. نيك نفس خاطرنشان كرد: مهدي محمدي، نخعي و موسوي به عنوان مربي بدنساز به همراه حميد بابازاده مربي دروازه بان ها و ماركار آقاجانيان دستياران امير قلعه نويي در كادر فني تيم مس خواهند بود و امكان دارد اميد طيري نيز به اين جمع اضافه شود.
نيك نفس همچنين در مورد مذاكره با «رضا عنايتي» و «ميثم بائو» نيز گفت: مذاكره با اين بازيكنان به پيشنهاد «محمدي» بود و اكنون كه «اميرقلعه نويي» سرمربي تيم شده است، ديگر انتخاب بازيكنان را به وي واگذار كرده ايم كه در حال حاضر نيز نام اين دو بازيكن در ليست قلعه نويي وجود ندارد. وي گفت: قلعه نويي خواهان جذب دو بازيكن شده كه يكي از آنها ايراني و ديگري گزينه خارجي است.
بوستاني: وضعيتم مشخص نيست
كريم بوستاني مربي دروازه بانهاي تيم ملي فوتبال كشورمان در خصوص وضعيت خود گفت: من تازه از اهواز به تهران آمده ام و مذاكره اي براي چگونگي همراهي كادر فني تيم ملي نداشته ام. تنها از من خواسته شد در تمرينات حضور يابم و كار دروازه بانان را زير نظر بگيرم كه موافقت كردم. با اين وجود مشخص نيست اين همكاري موقتي است يا مدت زمان خاصي را شامل مي شود.
وي با اشاره به اينكه هنوز سرمربي تيم ملي مشخص نشده است تا كادر فني و دستياران وي منصوب شوند، افزود: من مشكل خاصي براي حضور در كادر فني تيم ملي ندارم. بهتر است سرمربي تيم مشخص شود تا خود كادر همكارانش را انتخاب كند. اگر من هم جز نفرات مدنظر او باشم هيچ مشكلي نيست و حاضر به همكاري مجدد با تيم ملي هستم.
مظلومي: اجازه دهند تيم را سوم ليگ مي كنم
پرويز مظلومي سرمربي تيم فوتبال ابومسلم بار ديگر از مشكلات حاشيه اي اين باشگاه اظهار نگراني كرد. وي با بيان اينكه قصد ندارم چندان وارد مسايل حاشيه اي شوم گفت: به نظر مي رسد جنگ هاي مديريتي پايان ندارد و بازيكنان همچنا ن نگران سرنوشت شان هستند. ضمن اينكه مشكلات مالي هم پابرجاست و بازيكنان نمي دانند براي دريافت حقوق در نهايت با چه كسي طرف هستند.
مظلومي افزود: از عملكرد تيم در نيم فصل اول رضايت دارم، اهل ناشكري هم نيستم، خداداد عزيزي تيم خوبي را به من تحويل داد و مشكل چنداني از نظر وضعيت بدني و تاكتيكي بازيكنان وجود نداشت و تيم دچار بدشانسي شده بود. با اين حال اعتقاد دارم جايگاه ابومسلم بسيار بالاتر از رده دهم است و اگر حاشيه ها اجازه دهند حتي مي توانيم جزو سه تيم بالاي جدول باشيم.
مظفري زاده داور بازي ايران- هانزاروستوك
بهترين داور نيم فصل اول از سوي كميته داوران فدراسيون فوتبال براي قضاوت بازي دوستانه تيم ملي مقابل هانزاروستوك انتخاب شد.
سعيد مظفري زاده به عنوان داور ديدار تيم هاي ملي ايران و هانزاروستوك آلمان انتخاب شد.
اين داور كه از سوي كميته داوران به همراه محسن تركي بهترين داوران نيم فصل انتخاب شدند، به همراه رسول فروغي و مرتضي كريمي قضاوت اين ديدار دوستانه را برعهده خواهد داشت. داور چهارم اين مسابقه نويد مظفري خواهد بود. سعيد مظفري زاده فصل قبل نيز به عنوان بهترين داور انتخاب شد.
كربكندي تهديد به كناره گيري كرد
سرمربي شهرداري بندرعباس گفت: اگر بازيكنان به همين روند ادامه دهند از تيم شهرداري بندرعباس جدا مي شوم.
رسول كربكندي، سرمربي تيم فوتبال شهرداري بندرعباس پس از شكست تيمش در هفته نهم رقابت هاي ليگ آزادگان مقابل تيم قعرنشين گل گهرسيرجان افزود: شايد نبود پنج بازيكن اصلي ما در بازي به دليل مصدوميت و محروميت و همچنين شرايط نامناسب زمين، در جريان بازي بازيكنان اثر گذاشته باشد اما، من به هيچ وجه عملكرد تيم را توجيه نمي كنم چرا كه بازيكنان كاملاً بي انگيزه و مواظب ساق هاي خود بودند.
وي در پايان گفت: اگر روند تيم به همين شكل پيش رود، من ديگر كاري نمي توانم بكنم و ماندنم در اين تيم فايده اي ندارد چرا كه نمي خواهم اعتبار و حيثيتي كه ساليان سال در فوتبال به دست آورده ام را خدشه دار كنم و قطعاً اگر شرايط بهتر نشود طي يكي دو هفته آينده تصميم جدا شدن از شهرداري بندرعباس را خواهم گرفت. _________________
|
| بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|